ZHENJIANG IDEAL OPTICAL CO., LTD.

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • YouTube
itulau_fanua

blog

O a mea lelei o tioata photochromic?

Talia le Taumafanafana ma le Saogalemu ma Sitaili: O Faamanuiaga oMataiata Photochromic Anti-Blue Light

 A'o latalata mai le taumafanafana, o mafuaaga nei e fautuaina ai le anti-blue lighttioata photochromic:

 I le faaiuga o le tautotogo ma le amataga o le taumafanafana, e ui o le vaaiga e manaia ma talafeagai mo tafaoga, o le susulu o le la e tumau pea le mafanafana ma le susulu, ma o loo malosi pea ave o le ultraviolet. Aisea e sili atu ai ona afaina le faʻavelaina o le UV i le taumafanafana? Talu ai e manino le tau, o ao e manifinifi, ma le UV e matua malosi lava.

lanumoana-malamalama

 Manaomia le faaitiitia o le susulu o le la

O le manino o le va'ai e taua tele i taimi o gaioiga i fafo. O le pupula ose fa'afitauli masani mo matatioata masani. E mafua ona o le susulu o le la e susulu mai auala, vai, kiona, poʻo isi mea e atagia ai. O le pupula e mafai ona mafua ai le le mautonu ma le maaleale i le malamalama, faaitiitia le eseesega i le vaʻai, afaina ai le taulaʻi ma le vaʻai, ma oʻo atu ai i le le tumau pe tumau le faaleagaina o mata.

Manaomia le puipuia mai le faaleagaina o le vaai

O le malamalama ultraviolet o le galu umi mai le la e mafai ona afaina ai mata, mafua ai le vaivai o mata, afaina, ma faʻafitauli o le vaʻai. A aunoa ma se puipuiga lelei, o le umi o le faʻaalia i le susulu o le la e mafai ona oʻo atu ai i mata le tumau e pei ole photokeratitis ma photoconjunctivitis.

poloka le moli lanu moana leaga ma faaitiitia le vaivai o mata

I le vaitau fa'atekinolosi, o le fa'aumiumi o le fa'aalia o fa'apogai moli LED ma masini fa'aeletoroni e fa'aalia ai i tatou i fa'avevela o le moli lanumoana leaga. O le moli lanumoana maualuga e iai se umi o le galu e mafai ona ulu saʻo i le tioata i le macula o le mata, e oʻo atu ai i le macular degeneration, mafua ai le mago ma le tiga o mata, lea e mafai ona oʻo atu ai i le maʻi o le mata ma le paʻu o le vaʻai. O suʻesuʻega faʻamaʻi i luga o le faʻaalia masani i le malamalama lanumoana ua faʻaalia ai se fesoʻotaʻiga malosi i le va o gaioiga i fafo (faʻaalia o le la) ma suiga vave i le AMD (Age-related Macular Degeneration).

fa'ama'i mata

IDEAL Anti-Blue Light Photochromic Lensesfoia faafitauli o suiga malamalama i totonu ma fafo!

Faigofie: Ave'esea le fa'alavelave o le fesuia'i matatioata pe a fealua'i i totonu ma fafo.

Fa'amafanafanaga: E otometi ona fetu'una'i le malamalama e ulu atu i mata.

Puipuiga: Tuuina atu le puipuiga o le UV ma poloka le malamalama lanumoana leaga.

Fa'asa'oga: Fa'asa'o le va'ai ma maua ai le va'aiga manino.

 

IDEAL Anti-Blue Light Photochromic Lenses

Suiga lanu vave ma mafai ona mou atu, ma lanu tutusa.


Taimi meli: Apr-26-2024